|  | 

Personale

Banda de urgenta pentru : Salvare , Politie si Pompieri

In Bucuresti soferii care conduc masinile de pompieri , de salvare si  masini de politie , sunt soferi super stresati . Stresati cand vad cum conducatorii din trafic nu le acorda prioritate si nu se dau la o parte cand aud sirenele . Zi de zi in Bucuresti masinile de pompieri , salvare si politie intarzie la cazuri din cauza unor anumiti soferi  din trafic , care nu le acorda prioritate  . Cateva secunde pierdute in trafic de o masina de pompieri , salvare sau politie inseamna enorm de mult …  Zi de zi soferii de la ambulanta , pompieri si politie trebuia sa treaca de 2 hopuri : Primul hop , aglomeratia din trafic si nesimtirea unor anumiti soferi , care nu le acorda prioritate . Hopul nr 2 ar fii acela ca , odata ajunsi la locul unde sunt solicitati , trebuie sa dea diverse explicatii : De ce ati intarziat si alte explicatii de gen .  
banda-de-urgenta-pentru-salvare-politie-si-pompieri

ABOUT THE AUTHOR

Pasionat de blogging , seo , foto

1 Comment

  1. Laurentiu

    Chiar saptamana trecuta a decedat o vecina tocmai pentru ca ambulanta a intarziat..De ce? Din cauza traficului infernal din Bucuresti!

POST YOUR COMMENTS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *

Email *

Website

<p style="clear: both;" class="subscribe-to-comments"> <input type="checkbox" name="subscribe" id="subscribe" value="subscribe" style="width: auto;" /> <label for="subscribe">Notify me of followup comments via e-mail</label> </p>