|  | 

Personale

Reguli de aur pentru a evita neplaceri in cazul inchirierilor auto

Toti agentii de turism si expertii in inchirieri auto cu care am vorbit pana acum iti recomanda sa nu astepti pana in momentul in care ajungi intr-o tara anume ca sa inchiriezi o masina : Sfatul unanim este sa apelezi la o rezervare online. De la inceput vei stii care este pretul si la ce te vei astepta in momentul in care inchiriezi o masina. Acest lucru este valabil mai ales in momentele aglomerate, cum ar fi sfarsit de saptamana si de sarbatori, atunci cand va fi posibil pentru o lunga asteptare, in linie, de asemenea. "Exista un avantaj extraordinar pentru rezervare in avans, puteti face rezervarea inainte, sau  face cumparaturi comparatie, du-te la site-uri de calatorie si de diferite site-uri individuale de inchiriere si magazin in jurul pentru cea mai buna afacere", a declarat directorul companiei Kamo Auto, firma cu detine in portofoliu un numar mare de masini de inchiriat. Cautati informatii despre firma pe net, vedeti daca exista review-uri pozitive sau negative, documentati-va si ulterior faceti rezervarea beneficiind de cel mai bun raport calitatate pret. Ce trebuie sa verificati in momentul in care primiti o masina de la un serviciu de rent a car. Verificati actele pe care le primiti. In cazul in care exista zgarieturi, sau alte imperfectiuni ale masinii aveti grija sa fie trecute in documentele pe care le primiti,. Chiar si cea mai mica imperfectiune ar trebui sa fie documentate. Verifica jantele, barele de protectie si aripi. Uita-te la usi, la geamuri. Verifica, de asemenea, interiorul bine, cauta pentru scurgeri sau rupturi de pe scaune, etc. In cazul in care aveti suspiciuni, puteti face poze din diferite unghiuri pentru a avea dovezi in cazul in care vi se vor imputa anumite defectiuni sau stricaciuni. Acest lucru poate ajuta la difuza o cerere de daune frauduloase - sau o greseala - de catre firma de inchirieri auto. Ca si sfat, puteti incerca sa negociati inclusiv pretul cu companiile de rent a car mai mici, dar sa fiti atenti sa nu aveti parte de clauze surpriza. De asemeni, in cazul in care plecati in excursii de grup si aveti nevoie de mai multe masini, specificati acest aspect in momentul negocierii pentru a obtine discounturi. Succes in alegerea masinii potrivite! Conduceti preventiv!
reguli-de-aur-pentru-a-evita-neplaceri-in-cazul-inchirierilor-auto

ABOUT THE AUTHOR

Pasionat de blogging , seo , foto

7 Comments

 1. Masaj erotic

  hmmm cat de bun este acest articol,felicitari

 2. Madalina

  Wow multumesc , o sa plec in vacanta si o sa inchiriez o masina si o sa am grija acum . Multumesc mult !

 3. Gabi

  Asta cu onlineu e adevarata! E bine sa faci rezervare si bine zici tu cu pozele.

  Deci evitati tot ce inseamna rental cu mult mai ieftin decat la alte companii. De ex eu am luat de la Budget la Dortmund pentru ai mei un Mondeo si am primit un Citroen. Aia ca aia ca e cu “similar car”, desi nush ce e similar intre un minivan si un sedan, in afara de dotarea cu 4 roti si bancheta. Era mult mai ieftin ca la celelalte, dar ajunsi acolo NU LE-A FOST RECUNOSCUTA asigurarea care deja fusese platita.

  Oameni tampiti, si ei si eu ca am fost la ei.

 4. adi

  Eu am inchiriat din RO si SUA. In general se scriu pe foaie doar loviturile evidente.
  Chiar nu am avut probleme nici cu Americanii si nici cu rrromanii. La o masina chiar am pus stergatoare noi fara sa cer decont.

  In Rrro, in 3 cazuri din 5 chiar am primit clasa superioara la masina.

  Rezervarea e sfanta. over.

 5. Laptop

  prefre sa am masina mea sau sa merg pe jos decat sa inchiriez!

POST YOUR COMMENTS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *

Email *

Website

<p style="clear: both;" class="subscribe-to-comments"> <input type="checkbox" name="subscribe" id="subscribe" value="subscribe" style="width: auto;" /> <label for="subscribe">Notify me of followup comments via e-mail</label> </p>